Internationale Verhuizers

Wat u moet regelen...

  

Snel en eenvoudig offertes bij meerdere verhuizers aanvragen

Het werkt als volgt:

  1. Selecteer het land waar vandaan u vertrekt en waar u naatoe verhuisd
  2. Vervolgens ziet u de internationale verhuizers die uw verhuizing kunnen verzorgen
  3. Vul dan het aanvraagformulier in en verzend dit direct online
  4. Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken

De gehele service is gratis en zonder enige verplichtingen!

 

Verhuizen van

Verhuizen naar

 

Als u naar het buitenland wilt verhuizen zullen er veel dingen veranderen. Hier moeten een aantal zaken voor geregeld worden.

Belasting
Het is raadzaam contact op te nemen met de belastingdienst voordat u naar het buitenland gaat. In Nederland hoeft er alleen belasting betaald te worden als u hier ook woont en een inkomen hebt. Als u in het buitenland woont en er ook een inkomen hebt, hoeft er geen belasting betaald te worden in Nederland. Met de belastingdienst kan u deze zaken goed bespreken en weet u precies waar u aantoe bent.

Verzekeringen
Als u naar het buitenland vertrekt gelden een aantal verzekeringen niet meer. Dit zal moeten worden nagegaan voor de verschillende verzekeringen. Een vertrek naar het buitenland is een geldige reden om u verzekering op te zeggen.

Pensioen
Er zijn een aantal opties toepasbaar op de huidige pensioen regeling. Het pensioen kan worden afgekocht, meegenomen worden naar een pensioenverzekeraar in het buitenland en het laten staan bij u huidige pensioenverzekeraar. Voor meer informatie kan u contact opnemen met u huidige pensioenverzekeraar.

Wat zeggen anderen?

"Iets wat ik bijna was vergeten. telefoontje naar de belastingdienst. Gelukkig, geen openstaande facturen of zo, dus zonder zorgen naar Spanje."
O. Vreugdenhil - Granada, Spanje
Waardering:

"Amerika is het land van mijn dromen. Nu woon ik er pas. Verhuisd vanuit Nederland, en geloof me, als ik dit niet via internationale-verhuizers.nl had geregeld had ik er nooit gekomen!"
B. Verkaik - Denver, Verenigde Staten
Waardering:  

"De verhuizing was eigenlijk zo geregeld. Met hetzelfde gemak als een binnenlandse verhuzing. Ik kan deze manier van offertes aanvragen echt aan iedereen aanraden!"
B. Monfort - Bangkok, Thailand
Waardering:

Meer informatie over uw internationale verhuizing

 

Naar boven toe...