Internationale Verhuizers

Verhuizen naar Australië

  

Wanneer u van plan bent te gaan verhuizen naar Australië dan gaat u een drukke periode tegemoet. Naast dat u al het één en ander achter de rug heeft met het verkrijgen van een Visum, moet u nu de verhuizing gaan regelen.

Via internationale-verhuizers.nl kunt u dit proces aanzienlijk verlichten. Met slechts het invullen van het offeraanvraag formulier ontvangt u in korte tijd gratis maximaal zes offertes van erkende internationale verhuisbedrijven. Het enige wat u vervolgens doet is de offertes met elkaar vergelijken en een keuze maken. Zo makkelijk is het!

Verhuizen van

Verhuizen naar

 

De voordelen van internationale-verhuizers.nl

 1. De verhuisbedrijven zijn 100% betrouwbaar
 2. Offertes aanvragen is geheel gratis
 3. De verhuisbedrijven benaderen u. Geen verspilde tijd
 4. U bent tot helemaal niets verplicht!
 5. De offertes ontvangt u op maat in uw mailbox

Offertes voor internationale verhuizers aanvragen is simpel, gratis en betrouwbaar. Uit een breed netwerk van ervaren verhuizers kunt u de gewenste internationale verhuizer selecteren nadat u offertes heeft aangevraagd en met elkaar hebt vergeleken.

Het werkt als volgt

 • Selecteer het land van vertrek en het land van aankomst
 • Vul vervolgens het online aanvraagformulier in en verzend het direct
 • Binnen enkele dagen ontvangt u offertes en kunt u vergelijken
 • De gehele service is gratis en verplicht u tot niets! .

Australië


Eigenlijk kan Australië gezien worden als een enorm eiland, dat omringd wordt door de Grote en de Indische Oceaan. Australië heeft naar schatting ruim 22 miljoen inwoners, met als hoofdstad Canberra, bij lange na niet de grootste stad van het land.

Australië is een land met een contrastrijk landschap. Zo kent het overwegend uitgestrekte droge vlaktes, maar vindt u er ook oerwouden, prachtige kustlijnen en stranden, unieke berggebieden en uiteraard diersoorten die u nergens anders ter wereld tegenkomt.

Australië kent een tegengesteld klimaat aan dat van Europa. Wanneer het winter en koud is in Nederland, dan liggen de “Aussies” aan het strand, niettemin dat veel Nederlanders er ieder jaar op vakantie gaan of er een tweede huis hebben. In de laatste plaats is het klimaat van Australië zelfs zo aangenaam dat vele Nederlanders de afgelopen decennia er voor hebben gekozen zich permanent in Australië te vestigen.

Verhuizen naar Australië


Emigreren naar Australië is tegenwoordig populair. Vandaar dat de aanvragen voor een Visum vele malen hoger ligt dan er jaarlijks te vergeven zijn. Deze hoge vraag heeft als gevolg dat de aanvraagprocedure voor een visum de laatste jaren steeds specifieker is geworden. Wat zoveel betekend als dat niet iedereen meer in aanmerking komt voor een visum. De Australische overheid heeft besloten zich vooral te richten op het aantrekken van geschoolde emigranten.

Wanneer u besluit een aanvraag te doen zult u allerlei documenten, als diploma’s en certificaten, moeten overleggen vertaald in het Engels. Daarnaast wordt er naar je verleden gekeken en wordt je medisch gekeurd. De procedure neemt als nel een jaar in beslag. Mocht je directe familie (broer, zus, echgeno(o)t(e), ouders) hebben in Australië dan kan je sneller in het bezit komen van een Visum.

Doordat het verkrijgen van een permanente verblijfsvergunning nogal wat regels kent is het handig om hierbij hulp in te roepen van een zogeheten emigratie consultant.

Populaire bestemmingen

Waarom een internationaal verhuisbedrijf?


Onderstaand de 6 redenen waarom u voor een internationaal verhuisbedrijf gaat:

 • Men heeft ervaring met internationale verhuizingen
 • Zij hebben betrouwbare contacten in het buitenland
 • Geen stress, de verhuizers doen het zware werk
 • Opslag van goederen en bezittingen uw spullen, zwaar of breekbaar, zijn in goede handen
 • Goedkoper en betrouwbaarder dan losse inkoop

Dus twijfel niet langer om een verhuisbedrijf in te schakelen en vraag bovenstaand gratis offertes van internationale verhuisbedrijven aan!

Om uw verhuizing soepel en efficiënt te laten verlopen, kan de internationale verhuizer die u kiest voor het volgende zorgen: Het inpakproces met eigen materiaal, het inladen van de verhuisgoederen in verhuiswagen(s), het transporteren van de verhuisgoederen via verhuiswagen(s), schip of vliegtuig, het lossen van de verhuisgoederen door een erkend lokaal verhuisbedrijf, en het uitpakproces en montage werkzaamheden.

Maak duidelijke afspraken met de internationale verhuizer die u uiteindelijk kiest. Zo voorkomt u verwarring en onaangename verrassingen.

Wat zeggen anderen?

"Vorig jaar gestart met de aanvraag voor een Visum en vrij snel een goedkeuring gekregen. Wilde snel weg uit Nederland, dus op zoek naar een verhuisbedrijf. Via {{domain}] heb ik die gevonden. De verhuizer heeft alles netjes op locatie weten af te leveren."
S. van Mierlo, Gold Coast - Queensland
Waardering:  

"Wij zijn al een aantal keer naar Australië geweest voor vakantie. Nu wilden wij ons er permanent gaan vestigen, genieten van onze oude dag. De toelating ging vrij gemakkelijk eigenlijk. De verhuizing hebben wij geregeld via een verhuisbedrijf op deze website. Prima gedaan hoor!"
Willem en Marja, Cairns - Queensland
Waardering:  

"Wilde een betrouwbare en goedkope verhuizer met contacten in Australië. Wensen in de offerteaanvraag gezet en goede reacties gehad. De keuze was makkelijk. Het verhuisbedrijf heeft alles perfect opgepakt en geleverd."
M. Holman, Darwin – Northern Territory
Waardering:  

Terug naar de homepage